На Вінниччині затримали чоловіка, який на вулиці ледь не вбив односельця

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали чоловіка, який на вулиці ледь не вбив односельця

На Вінниччині правоохоронці затримали чоловіка, який під час конфлікту наніс ножове поранення односельцю. Взяли чоловіка, як то кажуть «гарячи» - на місці злочину. Наразі затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, йому загрожує до 8 років позбавлення волі. 

На Вінниччині правоохоронці затримали чоловіка, який під час конфлікту наніс ножове поранення односельцю. Взяли чоловіка, як кажуть, на гарячому. Наразі затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, йому загрожує до 8 років позбавлення волі. 

Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області, 22 червня близько 21.30 надійшло повідомлення від мешканців села Пултівці Вінницького району про те, що на вулиці Революційній сталась сварка та бійка між двома місцевими жителями.

Під час сутички один з чоловіків вдарив іншого ножем у грудну клітину. Без свідомості з проникаючим ножовим пораненням потерпілого каретою швидкої допомоги доставили у Вінницьку лікарню швидкої допомоги. 

Завдяки очевидцям події, правоохоронці затримали підозрюваного у вчиненні цього злочину. У його будинку слідчі вилучили знаряддя злочину та закривавлений одяг. 

Попередньо встановлено, що між 30-річним підозрюваним та 42-річним потерпілим існує тривалий конфлікт. Під час випадкової зустрічі на вулиці села між чоловіками виникла чергова сварка та бійка, після якої молодший з чоловіків пішов додому, взяв ніж та вдарив ним свого суперника у груди.      

Підозрюваний затриманий у процесуальному порядку за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі. 

Наразі вирішується питання про оголошення затриманому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали чоловіка, який на вулиці ледь не вбив односельця Новини Вінниці / На Вінниччині затримали чоловіка, який на вулиці ледь не вбив односельця
Ірина Заіковата

23 червня, 2020