На Вінниччині затримали браконьєрів. Яких збитків рибному господарству нанесли порушники?

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали браконьєрів. Яких збитків рибному господарству нанесли порушники?

За добу на Вінниччині інспектори Вінницького рибоохоронного патрулю затримали двох порушників, які використовуючи заборонені знаряддя лову нанесли майже 8 тис. грн збитків рибному господарству України. На затриманий складено адмінпротокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП (рибальство із застосуванням заборонених знарядь лову). Матеріали справ будуть передані до суду.

За добу на Вінниччині інспектори Вінницького рибоохоронного патруля затримали двох порушників, які, використовуючи заборонені знаряддя лову, нанесли майже 8 тис. грн збитків рибному господарству України. На затриманих складено адмінпротокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП (рибальство із застосуванням заборонених знарядь лову). Матеріали справи будуть передані до суду.

Як повідомили на офіційній сторінці Вінницького рибоохоронного патруля у Facebook, 29 квітня близько 14 години на р. Південний Буг, поблизу с. Щурівці Гайсинського району Вінницької області було виявлено громадянина, який рибалив за допомогою двох ліскових сіток.

Чоловік встиг виловити 25 сріблястих карасів, 9 лящів та 6 коропів, загальною вагою 15 кг. Збитки склали 3 791 грн.

Того ж дня, близько 4 годин ранку, у Вінниці на р. Південний Буг інспектори виявили громадянина, який за допомогою ліскової сітки виловив 14 лящів, 2 судаків та 1 сазана, загальною вагою 8 кг. Збитки нанесені рибному господарству України склали 3 706 грн.

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали браконьєрів. Яких збитків рибному господарству нанесли порушники?  Новини Вінниці / На Вінниччині затримали браконьєрів. Яких збитків рибному господарству нанесли порушники?  Новини Вінниці / На Вінниччині затримали браконьєрів. Яких збитків рибному господарству нанесли порушники?