На Вінниччині затримали 15-річну спритницю, яку підозрюють у крадіжках та продажі викраденого

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали 15-річну спритницю, яку підозрюють у крадіжках та продажі викраденого

Бершадські правоохоронці має всі підстави підозрювати 15-річну місцеву мешканку у серії зухвалих крадіжок. Наразі вони зібрали докази причетності дівчини до викрадення велосипеду у сусідів.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, на території Бершадської територіальної громади чоловік звернувся із заявою щодо зникнення двоколісного транспортного засобу, який він залишив біля свого будинку.

За короткий час дівчина встигла поцупити велосипед та продати його. Велосипед поліцейські розшукали та повернули власникові. У поліції повідомляють, що правопорушниця також причетна до вчинення ряду крадіжок на території громади.

Велосипеди, до речі, нині у тренді. Так, 18-річний раніше судимий за крадіжки мешканець села Бондурівка підозрюється до викрадення велосипеду в Іллінцях у 47-річного місцевого жителя. Щоб викрасти, хлопець переліз через паркан на територію цегельного заводу.

За цими фактами слідство розпочало кримінальні провадження за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За вчинення таких злочинів громадянам загрожує до 8 років позбавлення волі.

Макс Мельник

22 червня, 2022