На Вінниччині засудили чоловіка, який битою розтрощив голову цивільній дружині

Новини Вінниці / На Вінниччині засудили чоловіка, який битою розтрощив голову цивільній дружині

До 9 років на Вінниччині засуджено 45-річного чоловіка, якого визнали винним у смерті своєї співмешканки. В суді Бершадською місцевою прокуратурою доведено, що саме він по-звірячому бив жінку, внаслідок чого через декілька днів вона померла у лікарні.

До 9 років на Вінниччині засуджено 45-річного чоловіка, якого визнали винним у смерті своєї співмешканки. У суді Бершадською місцевою прокуратурою доведено, що саме він по-звірячому бив жінку, внаслідок чого через декілька днів вона померла у лікарні.

Як повідомляють у пресслужбі прокуратури Вінницької області, інцидент стався восени минулого року. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік вирішив довести, що він правий, спочатку кулаками, а потім - дерев’яною битою. Жінка отримала множинні побої та черепно-мозкову травму.

Дії злочинця кваліфіковано за ч. 2 ст.121 КК України. Під час судового розгляду прокурором повністю доведено вину обвинуваченого.

Зазначимо, що «розборки» з фатальним кінцем на Вінниччині переважно трапляються, коли принаймні один з їх учасників хильнув зайвого.    

Макс Мельник

6 квітня, 2020