На Вінниччині запрацював один з найбільших в області комплексів по зберіганню зерна, який збереже дороги у регіоні (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині запрацював один з найбільших в області комплексів по зберіганню зерна, який збереже дороги у регіоні (ФОТО)

На Вінниччині, а саме у місті Хмільник, пройшовши комплексні пусконалагоджувальні робіти та випробування обладнання, компанія «НІБУЛОН» ввела в експлуатацію новий комплекс з приймання, зберігання та відвантаження сільгосппродукції.

На Вінниччині, а саме у місті Хмільник, пройшовши комплексні пусконалагоджувальні робіти та випробування обладнання, компанія «Нібулон» ввела в експлуатацію новий комплекс з приймання, зберігання та відвантаження сільгосппродукції.

Як стало відомо з сайту компанії, новий комплекс забезпечує технологічні процеси із зерновими, зернобобовими та олійними вантажами. Тепер усе зібране в регіоні з нового комплексу буде  доставлятися до підрозділів в інших областях залізницею, а не автотранспортом. Таким чином «Нібулон» завдяки сучасній транспортно-логістичній інфраструктурі розвантажив й зберіг автомобільні шляхи України. Вантажівки не будуть "вбивати" асфальтне покриття.

Відомо, що тривало будівництво нового підприємства усього три місяці. Комплекс має у своєму складі 8 зерносховищ загальною ємністю для зберігання на 4 тис. тонн, норійну вежу з потужним очисним та транспортним обладнанням, пункт розвантаження автотранспорту з завальною ямою, автомобільні та залізничні ваги, підземну транспортну галерею та надземні транспортні естакади для завантаження продукції на залізничний транспорт.

Працює на підприємстві й виробничо-технологічна лабораторія, яка оснащена сучасним устаткуванням, приладами і високоточними засобами вимірювальної техніки для визначення показників якості сільгосппродукції.

Загальна потужність комплексу з відвантаження – 33,5 тис. тонн на рік.

 

Новини Вінниці / На Вінниччині запрацював один з найбільших в області комплексів по зберіганню зерна, який збереже дороги у регіоні (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині запрацював один з найбільших в області комплексів по зберіганню зерна, який збереже дороги у регіоні (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині запрацював один з найбільших в області комплексів по зберіганню зерна, який збереже дороги у регіоні (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині запрацював один з найбільших в області комплексів по зберіганню зерна, який збереже дороги у регіоні (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині запрацював один з найбільших в області комплексів по зберіганню зерна, який збереже дороги у регіоні (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині запрацював один з найбільших в області комплексів по зберіганню зерна, який збереже дороги у регіоні (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині запрацював один з найбільших в області комплексів по зберіганню зерна, який збереже дороги у регіоні (ФОТО)
Ірина Заіковата

26 грудня, 2019