На Вінниччині започаткували чемпіонат з більярду

Новини Вінниці / На Вінниччині започаткували чемпіонат з більярду

В містечку Жмеринка, що на Вінниччині, провели Перший Кубок чемпіонату міста з більярдного спорту. Змагання з більярду започаткував секретар міської ради Юрій Світлак, в ньому взяли участь 17 гравців з Вінницької області.

В містечку Жмеринка, що на Вінниччині, провели Перший Чемпіонат міста з більярдного спорту. Змагання з більярду започаткував секретар міської ради Юрій Світлак. У ньому взяли участь 17 гравців з Вінницької області.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«Ініціатором проведення змагань з більярдного спорту став Вадим Павлинець, який звернуся з такою ідеєю до управління сім’ї, молоді і спорту міської ради. Після обговорення деталей, фахівці управління та представники влади вирішили започаткувати щорічний Чемпіонату міста з більярдного спорту», - розповідають місцеві журналісти.

На змагання завітали керуючий справами міськвиконкому Андрій Стемповський та головний спеціаліст з питань спорту відділу сім"ї, молоді та спорту В'ячеслав Малюшицький.

Андрій Стемповський побажав «справедливої гри та перемоги» та запросив ініціативних людей пропонувати ідеї для розвитку Жмеринки.

В'ячеслав Малюшицький подякував усім причетним до проведення заходу.

«Дякуємо вам, за те що взяли участь та власнику більярдного залу Миколі Сажку за змогу провести захід в його стінах», - зазначив посадовець.

Зазначимо, що гравці розподілили місця жеребкуванням і змагались в категорії «Вільна піраміда», потрібно було набрати найбільшу кількість балів.

Видання повідомляє, що переможця, ім‘я якого назвуть, нагородять кубком, медаллю, грамотою та грошовою винагородою.

Марина Карабай

3 січня, 2020