На Вінниччині за зґвалтування 4-річної племінниці чоловіка засудили на 13 років

Новини Вінниці / На Вінниччині за зґвалтування 4-річної племінниці чоловіка засудили на 13 років

На Вінниччині винесено вирок неодноразово судимому чоловіку, якого обґрунтовано підозрювали у зґвалтуванні 4-річної племінниці. За результатами розгляду та оцінки наданих прокурором доказів, судом ґвалтівника визнано винуватим та призначено покарання у виді 13 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 31 жовтня минулого року NaПарижі писав про те, що на Вінниччині затримали підозрюваного у зґвалтуванні 4-річної дівчинки. Мова йде про 31-річного мешканця Липовецької територіальної громади. 27 жовтня близько 23.50 із заявою звернулася 23-річна жінка. Вона розповіла про знущання брата над її донькою.

За словами жінки, брат залишився з її дітьми у будинку. Повернувшись через деякий час до помешкання, молода мати зрозуміла що трапилось і зателефонувала до поліції.

Чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. У вересні 2022 року він звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжку. 

Як повідомляють у пресслужбі Вінницької обласної прокуратури, чоловіка визнано винуватим у зґвалтуванні дівчинки (ч. 4 ст. 152 КК України).

Ювенальним прокурором у суді доведено, що чоловік у стані алкогольного сп’яніння перебував у будинку своєї двоюрідної сестри. На ночівлю він залишився в кімнаті, де спали діти. Надалі, скориставшись малолітнім віком та безпорадністю племінниці, вчинив стосовно неї дії сексуального характеру.

У суді обвинувачений свою провину не визнав, намагався запевнити, що не міг скоїти такого злочину, що був п’яним, відтак не пригадує, що взагалі відбувалося того дня.

Наразі вирок законної сили не набрав. Обвинувачений перебуває під вартою.

Макс Мельник

26 травня, 2023