На Вінниччині за викрадену корову рецидивіста повернули за ґрати на 4 роки

Новини Вінниці / На Вінниччині за викрадену корову рецидивіста повернули за ґрати на 4 роки

Майже 4 роки тому у Тиврівському районі двоє чоловіків з багатим кримінальним минулим викрали корову. Оскільки село не велике, то зловмисників швидко розшукали. Одному з них дали умовне покарання, а іншому – реальний термін.

Як вказують у пресслужбі Вінницького апеляційного суду, задоволено апеляційну скаргу прокурора на вирок Тиврівського районного суду і вніс до рішення деякі зміни: зокрема, початок іспитового строку одному крадію та початок відбування покарання – іншому.

Взимку 2018-ого два чоловікак 35 і 34 років украли корову. Вивели чорно-рябу вночі із сараю жительки Василівки Тиврівської громади. Як повідомила суду потерпіла, перший добровільно відшкодував їй половину вартості викраденого – трохи більше 7 тисяч гривень

Викрадачеві, який віддав гроші, призначили 4 роки ув’язнення, але з іспитовим строком. Інший, який не компенсував вартість худоби, отримав за скоєне реальний термін – чотири роки і два місяці позбавлення волі. Це, до речі, його вже шостий вирок, а у спільника – третій.

Макс Мельник

11 листопада, 2021