На Вінниччині за розбійний напад молодого чоловіка засуджено до 4 років ув’язнення

Новини Вінниці / На Вінниччині за розбійний напад молодого чоловіка засуджено до 4 років ув’язнення

Бершадський райсуд виніс вирок 27-річному обвинуваченому у розбійному нападі на 45-річного чоловіка з Гайсинського району. Злочин стався у квітні цього року.

Нагадаємо, тоді жителька с. Війтівка Бершадської територіальної громади звернулась в поліцію з повідомленням про те, що її 45-річного брата пограбував невідомий. Чоловік наніс потерпілому удар по голові ззаду, через що той втратив свідомість.

Скориставшись цим, зловмисник відібрав у жертви мобільний телефон та грошові кошти.  

Працівники управління карного розшуку обласного главку поліції спільно з оперативниками Гайсинського районного управління поліції 28 квітня на Центральному автовокзалі Вінниці затримали підозрюваного.

Як вказують у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, в ході досудового розслідування слідчі зібрали докази причетності затриманого до злочину. Встановлено, що нападник наніс тілесні ушкодження потерпілому та відібрав у нього мобільний телефон та 4200 грн.

Раніше чоловік вже притягувався до відповідальності за вчинення ряду майнових злочинів.

Бершадський районний суд, розглянувши матеріали слідства, визнав обвинуваченого винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 187 КК України (розбій) та призначив останньому покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі.

Макс Мельник

6 грудня, 2021