На Вінниччині за описом зґвалтованої дівчини поліція затримала п’яного кривдника

Новини Вінниці / На Вінниччині за описом зґвалтованої дівчини поліція затримала п’яного кривдника

На Вінниччині правоохоронці затримали нетверезого чоловіка, який підозрюється у зґвалтуванні неповнолітньої. Злочин стався близько півночі в одному з сіл Бершадського району, коли 15–річна дівчина поверталася додому.

На Вінниччині правоохоронці затримали нетверезого чоловіка, який підозрюється у зґвалтуванні неповнолітньої. Злочин стався близько півночі в одному з сіл Бершадського району, коли 15–річна дівчина поверталася додому.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, до поліції звернулася потерпіла. Дівчина розповіла, що її на вулиці наздогнав чоловік, застосував фізичну силу та зґвалтував. А потім, аби жертва не зателефонувала на 102, зловмисник ще й мобільник відібрав.

Оскільки дівчина детально описала зовнішність кривдника, то правоохоронці перевірили усі домогосподаства у селі і в одному з будинків затримали підозрюваного, який переховувався у своїй знайомих.

Підозрюваним виявився раніше судимий за майнові злочини 46–річний місцевий житель. Чоловік був напідпитку. Наразі його затримано. Слідчим відділом поліції розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.152 (зґвалтування) КК України, що передбачає до 12 років позбавлення волі.

Макс Мельник

20 червня, 2020