На Вінниччині за минулий рік мільйонні статки отримали 93 людини

Новини Вінниці / На Вінниччині за минулий рік мільйонні статки отримали 93 людини

Попри непростий 2021-ий у Вінницькій області за результатами деклараційної кампанії зафіксовано 93 «мільйонера». Це люди, які отримали протягом року не менше 1 млн грн доходу.

Про це повідомляє сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Вінницькій області.

«Під час 4-х місяців цьогорічної деклараційної кампанії 93 вінничан задекларували доходи, що перевищили 1 млн грн. Загальна сума доходу про який повідомили ці декларанти, перевищила 467,0 млн грн», – розповів заступник начальника Головного управління ДПС у Вінницькій області Олег Мартинюк.

За поданими деклараціями сума утриманого податковими агентами ПДФО перевищила 9,5 млн грн. Паралельно вони ж і утримали з декларантів майже 1,3 млн грн військового збору. Після проведеного перерахунку вінницьким «мільйонерам» пораховано до сплати у бюджет ще 15,3 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 1,7 млн грн військового збору.

Олег Мартинюк підсумував, що «серед «мільйонерів» найбільше тих, хто минулоріч отримував доходи від продажу рухомого і нерухомого майна (9 осіб), за кордоном (9 осіб), від заняття незалежною професійною діяльністю (6 осіб), інвестиційний прибуток (4 особи)». Також він подякував за своєчасне декларування доходів і сплату податків.

Макс Мельник

16 травня, 2022