На Вінниччині за добу провели майже 1,2 тисячі досліджень на COVID-19: де зафіксували найбільше випадків інфікування

Новини Вінниці / На Вінниччині за добу провели майже 1,2 тисячі досліджень на COVID-19: де зафіксували найбільше випадків інфікування

Минулої доби на Вінниччині було проведено 1 197 досліджень на коронавірус. Позитивний результат підтверджено у 211 людей (17,6%). Про це на засіданні оперативного штабу з протидії поширенню інфекції повідомив завідувач відділу епідеміологічного нагляду та профілактики інфекційних захворювань Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України Степан Томин.

Минулої доби на Вінниччині було проведено 1 197 досліджень на коронавірус. Позитивний результат підтверджено у 211 людей (17,6%). Про це на засіданні оперативного штабу з протидії поширенню інфекції повідомив завідувач відділу епідеміологічного нагляду та профілактики інфекційних захворювань Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України Степан Томин.

Майже половину усіх нових випадків захворювання виявлено у Вінниці  - 90. У Могилів-Подільському районі – 25, Жмеринському – 21, Бершадському – 17, Літинському-13, Козятинському та Чернівецькому – по дев’ять, Барському  - сім, Вінницькому – п’ять, Тростянецькому та Ямпільському – по чотири, Калинівському – два, у Ладижині, а також Гайсинському, Немирівському, Тульчинському та Шаргородському районах – по одному випадку.

Загалом за час пандемії в лабораторіях Вінницької області методом ПЛР було досліджено 421 960 зразків. У результаті у 65 429 осіб був виявлений коронавірус.