На Вінниччині з викруткою у грудях чоловік викликав швидку та поліцію

Новини Вінниці / На Вінниччині з викруткою у грудях чоловік викликав швидку та поліцію

Ввечері 18 серпня у с. Мартинівка Барської територіальної громади двоє 41-річних знайомих, як зазвичай, відпочивали. Звісно, зі спиртним. Але щось пішло у діалозі не так. Один з чоловіків вдарив товариша викруткою у груді. Зрозумівши що накоїв чи через колір крові, нападник втік і переховувався майже добу у підвалі нежилого будинку. Пораненому пощастило. Йому вистачило сил викликати швидку…

Як вказують у відділі комунікації поліції Вінницької області, повідомлення про злочин надійшло від потерпілого 18 серпня о 23.35. Чоловік був у свідомості та самостійно викликав поліцейських і швидку медичну допомогу.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група поліції. Вжитими заходами, на підставі зібраних доказів та показів, поліцейські встановили причетність до вчиненого сусіда потерпілого, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

«Як з’ясувалось, чоловіки інколи спільно проводили час та спілкувались та цього разу спільне розпиття спиртних напоїв закінчилось проникаючим пораненням. Потерпілого госпіталізовано до реанімаційного відділення місцевої лікарні. Речовий доказ – викрутку, вилучено», - йдеться у повідомленні поліції.

Зловмисника розшукати наступного дня. Він поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

За цим фактом поліцією розпочато провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання до 8 років ув'язнення. Остаточна кваліфікація буде надана по завершенню експертиз.

Макс Мельник

20 серпня, 2022