На Вінниччині з ожеледицею на автодорогах боротимуться близько 100 одиниць спецтехніки (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині з ожеледицею на автодорогах боротимуться близько 100 одиниць спецтехніки (ФОТО)

Під час щотижневої апаратної наради у стінах ОДА керівники структур відповідальних за стан доріг в області відзвітували за стан автодоріг області та про виконання робіт по посипанню автодоріг спецтехнікою.

Під час щотижневої апаратної наради у стінах Вінницької ОДА керівники структур відповідальних за стан доріг в області відзвітували за стан покриття та про виконання робіт по посипанню автодоріг сумішами.

Як повідомили на сайті облдержадміністрації, заступник начальника Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Юрій Штейко та начальник управління дорожнього господарства ОДА Олег Бабій, відзвітували губернаторові Владиславу Скальському про стан доріг в області.

Відповідно до регламенту, першочергово роботи розпочались на дорогах державного значення. По мірі завершення робіт техніка перебазовується на місцеві дороги.

Як повідомив Юрій Штейко:

«З початком ожеледиці Службою одразу було спрямовано на автошляхи області 48 одиниць техніки і висипано близько 1 тис тон протиожеледної суміші. Наразі роботи продовжуються. Працює 56 одиниць техніки».

Стосовно ситуації на дорогах місцевого значення проінформував Олег Бабій:

«На місцевих дорогах задіяно 35 одиниць техніки і використано 350 тон піщано-соляної суміші. Роботи проводяться силами структурних підрозділів облавтодору».

Резюмував зустріч Владислав Скальський так: 

«Завтра ми побачимо результати, яким чином ми зустріли першу ожеледицю. Тому необхідно мобілізувати всі сили, які у нас є для того, щоб якомога швидше техніка вийшла на всі дороги, за умови передбачення поганого прогнозу погоди».

Також, дорожні служби області закликають водіїв, в зв'язку із погіршенням погодних умов, неухильно дотримуватись правил дорожнього руху, не перевищувати швидкісний режим та надавати перевагу в русі дорожній техніці, яка працює на обробці доріг піщано-соляною сумішшю.

Новини Вінниці / На Вінниччині з ожеледицею на автодорогах боротимуться близько 100 одиниць спецтехніки (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині з ожеледицею на автодорогах боротимуться близько 100 одиниць спецтехніки (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині з ожеледицею на автодорогах боротимуться близько 100 одиниць спецтехніки (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині з ожеледицею на автодорогах боротимуться близько 100 одиниць спецтехніки (ФОТО)
Ірина Заіковата

25 листопада, 2019