На Вінниччині визначились із земельними ділянками для будівництва TIR-паркінгів

Новини Вінниці / На Вінниччині визначились із земельними ділянками для будівництва TIR-паркінгів

На Вінниччині планують розбудувати ряд TIR-паркінгів. В профільному управлінні вже визначились із земельними ділянками під «парковки для далекобійників». Пропозицію надіслали у центральні офіси відповідних служби.

На Вінниччині планують розбудувати дорожну інфрастуктуру та свторити низку TIR-паркінгів. В профільному управлінні облдержадміністрації вже визначились із земельними ділянками під «парковки для далекобійників».

Про це повідомляють на сторінці Управління дорожнього господарства Вінницької ОДА у Facebook.

«Начальник управління дорожнього господарства  поінформував про проведену роботу з визначення земельних ділянок для TIR-паркінгів, на територіях прилеглих до смуги відведення автомобільних доріг загального користування державного значення. Пропозиції за результатами роботи направлено Мінінфраструктури, Державному агентству автомобільних доріг України та Асоціації міжнародних автомобільних перевізників для включення до Державної програми будівництва TIR-паркінгів для вантажних транспортних засобів», - йдеться в інформації.

У пресслужбі управління також зазначають, що рекомендації за результатами обговорення зазначених питань буде надіслано балансоутримувачам автомобільних доріг загального користування, Управлінню Укртрансбезпеки у Вінницькій області, Головному управлінню Національної поліції у Вінницькій області, управлінню патрульної поліції та органам місцевого самоврядування.