На Вінниччині визначили графік «ЗНО» для очільників комунальних закладів – першим звітуватиме директор театру ляльок

Новини Вінниці / На Вінниччині визначили графік «ЗНО» для очільників комунальних закладів – першим звітуватиме директор театру ляльок

На Вінниччині визначили графік, згідно якого керівники комунальних закладів області звітуватимуть про свою роботу. Практика щорічного оцінювання їхньої діяльності започаткована ще в 2008 році, нині ж в області планують провести «ребрендінг» такого «зовнішнього незалежного оцінювання» для очільників комунальних закладів. Засідання з цього приводу відбулося сьогодні, 29 грудня.

На Вінниччині визначили графік, згідно з яким керівники комунальних закладів області звітуватимуть про свою роботу. Практика щорічного оцінювання їхньої діяльності започаткована ще в 2008 році, нині ж в області планують провести «ребрендинг» такого «зовнішнього незалежного оцінювання» для очільників комунальних закладів. Засідання з цього приводу відбулося сьогодні, 29 грудня.

Про це йдеться на сайті Вінницької обласної ради.

Засідання відбулося під керівництвом голови обласної ради Вячеслава Соколового. Він зазначив:

«Мною підписано розпорядження №288 про проведення щорічної оцінки. Сьогоднішня наша зустріч має за мету зрозуміти, які заходи необхідно провести, обговорити і визначити пріоритети у проведенні оцінки. Також варто з’ясувати критерії оцінювання, які результати ми хочемо досягти, після проведення оцінки, що покращити, на що звернути увагу».

Якими саме мають бути ці критерії в інформації не зазначено, а от графік  проведення засідань, на яких звітуватимуть очільники комунальних закладів, визначено.

Відповідно до розпорядження голови обласної ради «ЗНО» для директорів стартує з 2 лютого 2021 року і триватиме аж до 26 лютого.

Розпочнуть зі сфери культури. Директор Вінницького академічного театру ляльок Михайло Бадюк має звітувати першим – саме так зазначено в графіку. Потім - очільники закладів спорту, соціального захисту, освіти, медицини і насамкінець інші комунальні заклади, зокрема й голова комунальної організації «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву» Володимир Бабошин, директор КП «Антопільське» Олег Бовсунівський, начальник комунального підприємства "Могилів - Подільське міжрайонне бюро технічної інвентаризації" Олег Гнатюк, начальник комунального підприємства «Барське районне бюро технічної інвентаризації» Олександр Григорук, начальник комунального підприємства «Вінницьке обласне об’єднане бюро технічної інвентаризації» Оксана Обертас, начальник обласного комунального підприємства «Автобаза обласної Ради» Андрій Сірак, начальник комунального підприємства «Ямпільське районне бюро технічної інвентаризації» Зоя Кобиляк, директор комунального підприємства «Обласна спеціалізована аптека» Віктор Щербатий.