На Вінниччині викрито велике підпільне виробництво алкоголю

Новини Вінниці / На Вінниччині викрито велике підпільне виробництво алкоголю

В Могилів-Подільському районі співробітники податкової міліції ГУ ДФС і УСБУ у Вінницькій області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури в рамках операції «Акциз-2020» виявили масштабне нелегальне виробництво алкогольних напоїв під виглядом офіційних брендів.

У Могилів-Подільському районі співробітники податкової міліції ГУ ДФС і УСБУ у Вінницькій області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури в рамках операції «Акциз-2020» виявили масштабне нелегальне виробництво алкогольних напоїв під виглядом офіційних брендів.

Як зазначають у податковій міліції, місцеві «алкомагнати» облаштували виробничі потужності у приватному будинку та гаражі.

У ході слідчих дій в рамках розслідування кримінального провадження за ч.3 ст. 204 КК України правоохоронці виявили та вилучили майже 5,5 тисяч літрів готової продукції, розлитої в упаковки типу «bag-in-box», а також обладнання та інгредієнти для його виготовлення, ємності для зберігання. Загальна вартість вилученого фальсифікованого алкоголю становить понад 800 тисяч гривень.

Нині вирішується питання щодо накладення арешту на вилучене. Триває досудове розслідування.        

                        

Макс Мельник

15 грудня, 2020