На Вінниччині викрили склад де розливали атисептик

Новини Вінниці / На Вінниччині викрили склад де розливали атисептик

Під час обшуку у складському приміщенні, розташованому на території одного із районів Вінницької області   правоохоронці  викрили зберігання спиртовмісної рідини сумнівного походження.

Під час обшуку у складському приміщенні, розташованому в одному з районів Вінницької області, правоохоронці знайшли три десятка тон спиртовмісної рідини.

Як повідомили в пресслужбі Прокуратури Вінницької області, слідчими податкової міліції розслідується факт незаконного придбання, зберігання фальсифікованих підакцизних товарів з метою збуту за ознаками злочину, передбачених ч. 1 ст. 204 КК України.

Співробітники ГУ ДФС у Вінницькій, вчора, 9 червня, провели санкціонований обшук у складському приміщенні, розташованому на території одного із районів області. Під час проведення обшуку було виявлено та вилучено близько 30 тис. літрів спиртовмісної рідини сумнівного походження.

Наразі слідство триває, вживаються заходи щодо арешту вилученого майна, призначення судово-хімічної експертизи, встановлення причетних осіб.

За вчинення вказаного злочину передбачено покарання - штраф у розмірі до 170 тис. грн.

Новини Вінниці / На Вінниччині викрили склад де розливали атисептикНовини Вінниці / На Вінниччині викрили склад де розливали атисептикНовини Вінниці / На Вінниччині викрили склад де розливали атисептикНовини Вінниці / На Вінниччині викрили склад де розливали атисептикНовини Вінниці / На Вінниччині викрили склад де розливали атисептикНовини Вінниці / На Вінниччині викрили склад де розливали атисептикНовини Вінниці / На Вінниччині викрили склад де розливали атисептик
Ірина Заіковата

10 червня, 2020