На Вінниччині викрили правоохоронця, який передав засудженому заборонені речовини

Новини Вінниці / На Вінниччині викрили правоохоронця, який передав засудженому заборонені речовини

Вінницькою обласною прокуратурою передано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно працвинка однієї з установ виконання покарань області, який обвинувачується в одержанні неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368 КК України)

Вінницькою обласною прокуратурою передано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно працвинка однієї з установ виконання покарань області, який обвинувачується в одержанні неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368 КК України).

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Вінницької області.

За даними слідства, правоохоронець, одержав від одного із засуджених неправомірну вигоду в розмірі 1450 гривень, за придбання та доставлення у місця позбавлення волі заборонених речовин та передачі їх засудженому.

Досудове розслідування здійснювалося слідчими ТУ ДБР, розташованого у м. Хмельницькому, підтримання обвинувачення в суді забезпечуватимуть прокурори Вінницької обласної прокуратури.

Нагадаємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Марина Карабай

12 листопада, 2020