На Вінниччині викрили партію "лівого" алкоголю

Новини Вінниці / На Вінниччині викрили партію "лівого" алкоголю

На Вінниччині затримали фуру з бочками фальсифікованого спирту. Власнику багажу  загрожує штраф від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

На Вінниччині затримали фуру з бочками фальсифікованого спирту. Власнику багажу загрожує штраф від п’яти до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Як повідомили в пресслужбі Прокуратури Вінницької області, 4 серпня, близько 2 години ночі, працівники патрульної поліції на одній із автодоріг Вінницького району зупинили  автомобіль «Renault Master».

У ході спілкування з водієм, патрульні відчули з його салону запах спирту, у зв’язку з чим на місце зупинки було викликано слідчо-оперативну групу, що виявила та вилучила пластикові ємності загальним об’ємом понад 2 тис. 800 літрів, кожна з яких заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту міцністю 93-94%.

Наразі слідство триває, вживаються заходи щодо арешту вилученого майна та транспортного засобу, встановлення осіб, причетних до незаконного транспортування підакцизних товарів.