На Вінниччині викрали «ВАЗ», взявши його на буксир

Новини Вінниці / На Вінниччині викрали «ВАЗ», взявши його на буксир

У Козятині, що на Вінниччині, затримали двох підозрюваних у викраденні автомобіля «ВАЗ 2101». Далеко втекти після на викраденому авто чоловіки не змогли. Довелось тягнути машину на буксирі, через що й потрапили до рук правоохоронців.

У Козятині, що на Вінниччині, затримали двох підозрюваних у викраденні автомобіля «ВАЗ 2101». Далеко втекти на викраденому авто чоловіки не змогли. Довелось тягнути машину на буксирі, через що вони й потрапили до рук правоохоронців.

Як повідомили в пресслужбі ГУНП У Вінницькій області, 31 жовтня надійшло звернення від 70–річної жительки м. Козятин, яка розповіла про викрадення автомобіля.

Під час відпрацювання території міста поліцейські помітили розшукуваний автомобіль. Його буксирував легковик Daewoo. На вимогу працівників поліції зупинитись зловмисники не відреагували, а навпаки почали тікати. Під час втечі трос, що з’єднував автомобілі, розірвався і автівка, яку намагались викрасти зловмисники, зупинилась посеред дороги.

Спочатку працівники поліції затримали правопорушника, який перебував за кермом викраденого легковика, а потім наздогнали його спільника. Викрадачами виявились раніше судимі 58–річний житель Житомирської області та 39–річний житель м. Київ.

Зловмисники затримані в процесуальному порядку, їм оголошено про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Ірина Заіковата

2 листопада, 2020