На Вінниччині водія втретє затримали за кермом у стані наркотичного сп‘яніння

Новини Вінниці / На Вінниччині водія втретє затримали за кермом у стані наркотичного сп‘яніння

На Вінниччині патрульні зупинили водія, який сів за кермом у стані наркотичного сп‘яніння, до того ж він був позбавлений права керування за аналогічні злочини - чоловіка двічі в цьому році затримували у такому стані.

На Вінниччині патрульні зупинили водія, який сів за кермом у стані наркотичного сп‘яніння, до того ж він був позбавлений права керування автівкою за аналогічні порушення - чоловіка двіч лишеі в цьому році затримували у такому стані.

Про це повідомляють офіційні джерела.

"Командир батальйону УПП у Вінницькій області зафіксував порушення правил дорожнього руху автомобілем Chevrolet на автодорозі М-12. Па трульний подав водієві сигнал про зупинку. Під час спілкування з кермувальником поліцейський помітив у нього ознаки наркотичного сп'яніння, тому викликав на допомогу один з екіпажів. Виявилось, що протягом останнього року чоловік сідає в такому стані за кермо уже втретє", - йдеться в інформації.

Чоловік пройти огляд у медичному закладі відмовився. На 34-річного водія автомобіля Chevrolet патрульні склали протокол за ч. 3 ст. 130  (керування автомобілем у стані сп'яніння втретє протягом року)  КУпАП та винесли постанову за ч. 4 ст. 126  КУпАП  - за те, що чоловік сів за кермо, будучи позбавленим права керування. 

 

Марина Карабай

11 липня, 2020