На Вінниччині водій розпилив газ в обличчя правоохоронцям, втік, а коли його наздогнали повторно застосував балончик

Новини Вінниці / На Вінниччині водій розпилив газ в обличчя правоохоронцям, втік, а коли його наздогнали повторно застосував балончик

Близько півночі 2 січня на вулиці Грушевського у Гайсині водій автомобіля Volkswagen розпилив газ дратівливої дії у бік поліцейських та почав тікати з місця події. Зловмисника затримали.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, 40-річного водія зупинили працівники групи реагування патрульної поліції за порушення Правил дорожнього руху. Під час спілкування чоловік почав себе поводити агресивно та розпилив газ в обличчя правоохоронцям. А потім втік…

Автомобіль зловмисника інспектори зупинили поблизу місцевого підрозділу поліції. Чоловік продовжував поводитися агресивно, ігнорував вимоги працівників поліції та знову розпилив у бік останніх газ дратівливої дії.

У результаті 40-річного зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання. Там він буде перебувати до повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Про чоловіка відомо, що раніше притягувався до кримінальної відповідальності за хуліганство із застосуванням зброї.

За фактом нападу на поліцію слідчим відділом розслідується провадження розпочате за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Санкція статті передбачає ув‘язнення на строк до п’яти років.

Макс Мельник

3 січня, 2023