На Вінниччині водій під «кайфом» тікав від патрульних і «відбивався» газовим балончиком

Новини Вінниці / На Вінниччині водій під «кайфом» тікав від патрульних і «відбивався» газовим балончиком

Біля Літина на Вінниччині ввечері 18 травня водій «під кайфом» відбивався від патрульних кулаками та газовим балончиком. Про це інформує пресслужба патрульної поліції Вінницької області

Біля Літина на Вінниччині ввечері 18 травня водій «під кайфом» відбивався від патрульних кулаками та газовим балончиком. Про це інформує пресслужба патрульної поліції Вінницької області.   

Близько 22-ї години патрульні за порушення ПДР зупинили автомобіль Mercedes-Benz. Спілкуючись із 29-річним водієм, інспектори помітили в нього ознаки наркотичного сп'яніння й запропонували чоловікові пройти огляд у медичному закладі.

Але водій вирішив втекти. При цьому не впорався з керуванням та з'їхав з дороги. Тоді він залишив автівку і спробував зникнути з місця події вже на своїх двох.

«Патрульні наздогнали втікача, але чоловік став чинити опір працівникам поліції та використав аерозольний спрей сльозоточивої та дратівливої дії. Все ж це не допомогло зловмиснику уникнути покарання – патрульні затримали чоловіка. Від огляду на стан сп'яніння водій відмовився в присутності лікаря. Інспектори склали на порушника протокол за ст. 130 (керування автомобілем у стані сп'яніння) КУпАП та винесли постанову за ч. 1 ст. 121 (за технічну несправність транспортного засобу) КУпАП», - повідомляють у патрульній поліції.

Для встановлення усіх обставин справи на місце події викликали також слідчо-оперативну групу.

Сергій Маламура

19 травня, 2020