На Вінниччині вночі горів потужний Елеваторний комплекс (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині вночі горів потужний Елеваторний комплекс (ФОТО)

На «Елеваторному комплексі» у селищі Шпиків, що у Тульчинському районі Вінницької області, вночі з 19 на 20 листопада, сталася масштабна пожежа. Її ліквідовували силами бригад з кількох районів. Вогнем знищено близько 45 тонн насіння соняшника та пошкоджено технологічне обладнання зерносушарки.

На «Елеваторному комплексі» у селищі Шпиків, що у Тульчинському районі Вінницької області, вночі з 19 на 20 листопада, сталася масштабна пожежа. Її ліквідовували силами бригад з кількох районів. Вогнем знищено близько 45 тонн насіння соняшника та пошкоджено технологічне обладнання зерносушарки.

Як повідомляють у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області, 19 листопада о 23:45 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на вул. Незалежності в смт Шпиків, де розташовано «Елеваторний комплекс» філії ПрАТ «Зернопродукт».

У гасінні пожежі приймали участь вогнеборці місцевої пожежної команди селища Шпиків, ДПРЧ-14 з Тульчина, чергові караули місцевої пожежної команди селища Кирнасівка, ДПРЧ-31 селища Тиврів та ДПРЧ-28 селища Томашпіль. Залучалося 22 чоловік особового складу та 5 одиниці спецтехніки.

О 01:45 пожежу було локалізовано, а о 05:28 ліквідовано.

Ймовірна причина пожежі: порушення технологічного процесу виробництва.

Новини Вінниці / На Вінниччині вночі горів потужний Елеваторний комплекс (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині вночі горів потужний Елеваторний комплекс (ФОТО)
Олеся Рудницька

20 листопада, 2020