На Вінниччині вночі четверо дітей вкотре втекли з дому. Правоохоронці передали «втікачів» лікарям

Новини Вінниці / На Вінниччині вночі четверо дітей вкотре втекли з дому. Правоохоронці передали «втікачів» лікарям

Вночі четверо дітей, меншому з яких 5 років, залишили домівку у села Кулига Літинської територіальної громади. Батьки нібито самотужки намагались розшукати їх, а коли втратили надію, то звернулись до поліції. «Втікачів» знайшли, але поки що вони перебуватимуть «під опікою» медиків.

Як повідомляють у поліції Вінниччини, діти віком 5, 7 та 12 років. Їхня мати розповіла, що зникли вони близько 23-ої години. Пішли з дому та не повернулись… О 2-ій годині ночі вони з чоловіком зрозуміли, що пошуки марні, тому звернулись за допомогою.

Сьогодні, 21 вересня, близько 5 години правоохоронці знайшли дітей у селищі Літин. Жертвами злочину вони не стали. Вони не вперше тікають з домівки, де тимчасово проживають. Про причини таких вчинків у поліції не повідомляють. Зрозуміло, щось не так з батьками.

Поліцейські ювенальної превенції провели з батьками дітей профілактичну бесіду та склали відносно них адміністративні матеріали за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).

Юних втікачів правоохоронці передали до місцевого лікувального закладу. Адже немає сенсу їх одразу повертати до родини, щоб провокувати чергову втечу.

Макс Мельник

21 вересня, 2022