На Вінниччині влаштували погоню за рецидивістом

Новини Вінниці / На Вінниччині влаштували погоню за рецидивістом

Вночі 16 травня на Вінниччині 54-річний чоловік заліз до магазину. Оскільки заклад розташований на біля будинку господарів, ті влаштували погоню за зловмисником. І успішну. Коли злодія «скрутили», то передали поліції.

Вночі 16 травня на Вінниччині 54-річний чоловік заліз до магазину. Оскільки заклад розташований біля будинку господарів, ті влаштували погоню за зловмисником. І успішну. Коли злодія «скрутили», то передали поліції.

Як повідомляють у відділ комунікацій ГУНП у Вінницькій області, до Крижопільського відділення поліції надійшов виклик від власниці крамниці. Жінка заявила, що зловмисник проник до приміщення магазину, який знаходиться на території її домогосподарства, та викрав гроші і продукти.

Син заявниці разом з товаришем наздогнав зловмисника, який з викраденим намагався втекти з місця вчинення злочину. Затриманого передано правоохоронцям.   

Правопорушником виявися 54-річний житель Вапнярки, неодноразово судимий за майнові злочини. Два місяці тому він умовно-достроково звільнився з місця позбавлення волі.

У затриманого поліцейські вилучили мішок з викраденими продуктами, гроші в сумі 2,5 тисяч гривень та слюсарний інструмент, за допомогою якого він потрапив у приміщення магазину, зламавши ролети, вхідні двері та металеву решітку.

Автомобіль, на якому пересувався зловмисник, був схований неподалік від місця вчинення злочину. 

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище), що передбачає до 6 років позбавлення волі.

Макс Мельник

18 травня, 2020