На Вінниччині військові відзначили День фізичної культури і спорту (Фото)

Новини Вінниці / На Вінниччині військові відзначили День фізичної культури і спорту (Фото)

Бійці Калинівського полку, який дислокується на Вінниччині, відзначили спортивне свято - День фізичної культури і спорту - змаганнями. Боролись за звання кращих, як в загальному, так і індивідуальному заліку.

Бійці Калинівського полку, який дислокується на Вінниччині, відзначили спортивне свято  - День фізичної культури і спорту - змаганнями. Боролись за звання кращих, як в загальному, так і індивідуальному заліку.

Про це йдеться на сторінці спільноти Військова частина 3028 у соціальній мережі Facebook.

«Програма змагань включала в себе кросфіт, військовоспортивну естафету - 5 вправ та подолання єдиної смуги перешкод на 400 метрів. Під час  перегонів вболівальники всіляко підтримували свої команди, а ті, у свою чергу, намагались показати максимальний результат - перемогли найсильніші», - йдеться в інфомрації.

Начальник фізичної підготовки і спорту військової частини капітан Олександр Дзюбенко, вітаючи присутніх зазначив, що День фізкультурника свято всенародне.

 «Якщо у глибині душі  відчуваєте себе спортсменом – це Ваше свято! Усім міцного здоров’я, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх починаннях», - зазначив військовий.

NaПарижі писав про відзначення Дня Українського кіно, яке відбулося у Вінниці у ВОЦК «Щедрик».

Новини Вінниці / На Вінниччині військові відзначили День фізичної культури і спорту (Фото)Новини Вінниці / На Вінниччині військові відзначили День фізичної культури і спорту (Фото)Новини Вінниці / На Вінниччині військові відзначили День фізичної культури і спорту (Фото)Новини Вінниці / На Вінниччині військові відзначили День фізичної культури і спорту (Фото)Новини Вінниці / На Вінниччині військові відзначили День фізичної культури і спорту (Фото)Новини Вінниці / На Вінниччині військові відзначили День фізичної культури і спорту (Фото)Новини Вінниці / На Вінниччині військові відзначили День фізичної культури і спорту (Фото)Новини Вінниці / На Вінниччині військові відзначили День фізичної культури і спорту (Фото)Новини Вінниці / На Вінниччині військові відзначили День фізичної культури і спорту (Фото)Новини Вінниці / На Вінниччині військові відзначили День фізичної культури і спорту (Фото)Новини Вінниці / На Вінниччині військові відзначили День фізичної культури і спорту (Фото)Новини Вінниці / На Вінниччині військові відзначили День фізичної культури і спорту (Фото)Новини Вінниці / На Вінниччині військові відзначили День фізичної культури і спорту (Фото)Новини Вінниці / На Вінниччині військові відзначили День фізичної культури і спорту (Фото)Новини Вінниці / На Вінниччині військові відзначили День фізичної культури і спорту (Фото)