На Вінниччині відновлюються "живі" шахові змагання

Новини Вінниці / На Вінниччині відновлюються "живі" шахові змагання

Після тримісячного застію, серію змагань «вживу» відкрили чемпіонатом Вінницької міської шахової федерації. Відбувся турнір у МДЮСШ № 6 при дотриманні усіх норм карантину та зібрав 22 спортсмени.

Після тримісячного застію серією змагань «вживу» відкрили чемпіонат Вінницької міської шахової федерації. Відбувся турнір у МДЮСШ № 6 при дотриманні усіх норм карантину, захід зібрав 22 спортсмени.

Як повідомили у пресслужбі відділення Національного Олімпійського комітету України Вінницької області, організатори турніру виконали всі необхідні карантинні обмеження, та розсадили спортсменів не на сусідніх столиках, як зазвичай, а з більшою дистанцією.

Стартували на змаганні не лише представники Вінниці, але й Жмеринки та Немирівського району, оскільки турнір мав відкритий характер.

Чемпіоном став ветеран шахів, гравець першого розряду Володимир Шпіркін, який набрав в 9 турах за швейцарською системою 7,5 очок. Раніше він перемагав лише у ветеранських змаганнях.

Також до першої призової трійки увійшли майстер спорту України Артур Роєнко (7 очок) і юний першорозрядник Михайло Жуковський (6,5 очок).

Серед жінок тріо медалістів склали Вікторія Черепанова, юна Катерина Скакун і ветеран шахів Анна Слюсаревська. Кращі спортсмени отримали грамоти і медалі, а чемпіони – ще й красиві Кубки.

Новини Вінниці / На Вінниччині відновлюються "живі" шахові змаганняНовини Вінниці / На Вінниччині відновлюються "живі" шахові змаганняНовини Вінниці / На Вінниччині відновлюються "живі" шахові змагання