На Вінниччині відкрили сільський спортмайданчик зі штучним покриттям, який не пов'язаний з виборами

Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили сільський спортмайданчик зі штучним покриттям, який не пов'язаний з виборами

Вибори виборами, а життя триває. В селі Лісова Лисіївка Калинівського району Вінниччині без будь-якої прив’язки до кандидата у депутати 12 липня відкрито спортивний майданчик зі штучним покриттям для жителів громади.

Вибори виборами, а життя триває. В селі Лісова Лисіївка Калинівського району Вінниччині без будь-якої прив’язки до кандидата у депутати та виборчої кампанії 12 липня відкрито спортивний майданчик зі штучним покриттям для жителів громади.

Як повідомляють у Вінницькій ОДА, спортмайданчик розміром 40×20 м збудовано в рамках держпрограми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України». Розпочали будівництво у 2018 році. Проєкт реалізовано шляхом співфінансування.

З державного бюджету були залучені кошти у розмірі 743,7 тис. гривень, з районного бюджету – 305,15 тис. гривень, з сільського бюджету – 45 тисяч.  Також були залучені кошти з інших джерел.

На спортивному об’єкті також встановлено атлетичний майданчик розміром 6×6 м, де є вуличні тренажери та атлетичні снаряди.

Наразі облаштовано освітлення майданчика з використанням енергозберігаючих ліхтарів, а також проведено благоустрій території.

Макс Мельник

13 липня, 2019