На Вінниччині відкрили новий сервісний центр Пенсійного фонду України (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили новий сервісний центр Пенсійного фонду України (ФОТО)

На Вінниччині,  а саме у містечку Бар, запрацював ще один сервісний центр Пенсійного фонду України. Приміщення центру обладнали згідно до Єдиних стандартів обслуговування. Тобто, на відвідувачів  очікує просторий офіс з сучасним технологічним устаткуванням.  Не забули і про людей з інвалідністю – для них обладнали спеціалізований пандус та таблички з рельєфно-крапковим шрифтом Брайля.

На Вінниччині, а саме у містечку Бар, запрацював ще один сервісний центр Пенсійного фонду України. Приміщення центру обладнали згідно до Єдиних стандартів обслуговування. Тобто, на відвідувачів очікує просторий офіс з сучасним технологічним устаткуванням. Не забули і про людей з інвалідністю – для них обладнали спеціалізований пандус та таблички з рельєфно-крапковим шрифтом Брайля.

Як стало відомо з сайті Вінницької ОДА, 21 лютого для мешканців Барського району запрацював оновлений сервісний центр Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області.

Під час офіційної частини, начальник Головного управління фонду області Олена Корчака вручила керівнику центру висновок аудиту доступності ГО «Гармонія» про дотримання норм інклюзивного облаштування сервісного центру, та зазначила:

«Модернізація сервісних центрів - це один із пунктів втілення нашого плану з наближення пенсійних послуг до громадян. У таких сервісних центрах ми створюємо всі умови для того, щоб вони надавались швидко, прозоро та якісно».

Нагадаємо, прийом громадян фахівцями Пенсійного Фонду Вінниччини проводиться в 30 сервісних центрах Головного управління. Робота щодо створення безбар’єрного середовища та оновлення центрів розпочалась ще в 2018 році. До неї входять: встановлення пандусів, облаштування спеціально адаптованих туалетних кімнат.

Не забули й про зручну навігацію табличками з тактильним та візуальним позначенням – дубльованих рельєфно-крапковим шрифтом Брайля.

 

Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили новий сервісний центр Пенсійного фонду України (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили новий сервісний центр Пенсійного фонду України (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили новий сервісний центр Пенсійного фонду України (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили новий сервісний центр Пенсійного фонду України (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили новий сервісний центр Пенсійного фонду України (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили новий сервісний центр Пенсійного фонду України (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили новий сервісний центр Пенсійного фонду України (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили новий сервісний центр Пенсійного фонду України (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили новий сервісний центр Пенсійного фонду України (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили новий сервісний центр Пенсійного фонду України (ФОТО)