На Вінниччині відбувся еко-музичний фестиваль «Skyline»: яскрава подія для молоді (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині відбувся еко-музичний фестиваль «Skyline»: яскрава подія для молоді (ФОТО)

У селі Флорино Бершадського району Вінниччини 10 серпня четвертий рік поспіль у парку «Анталька» відбувся молодіжний еко-музичний фестиваль «Skyline». Він об’єднує в собі екологічні, оздоровчі, спортивні, музичні, творчі та інші культурно-розважальні програми в стилі «еко».

У селі Флорино Бершадського району Вінниччини 10 серпня четвертий рік поспіль у парку «Анталька» відбувся молодіжний еко-музичний фестиваль «Skyline». Він об’єднує в собі екологічні, оздоровчі, спортивні, музичні, творчі та інші культурно-розважальні програми в стилі «еко».

«Skyline» - це простір для розвитку різних талантів та уподобань, а місце його проведення – чиста екологічна природна зона дає можливість відпочиваючи, насолоджуючись, споглядаючи чи приймаючи участь, ще й подихати свіжим повітрям. Фестиваль, який зібрав, сотні бершадчан провели за ініціативи Наталії Дудник та Олександри Мазуренко і за підтримки народного депутата України Миколи Кучера, місцевих органів влади і підприємців.

Активній молоді, їх батькам і родичам, які завітали на фест, пропонували вибрати для себе найцікавішу тематичну локацію. Еко- та арт-простір, танцювальна та літературна сцена, а також новий для фестивалю вуличний університет – це все платформи, на яких під час фестивалю відбувалися тематичні зустрічі-дискусії, концерти, презентації поетичних та дитячих книжок та багато іншого.

Для дітей були організовані майстер-класи, зони для читання та активного відпочинку, театральна студія, цікаві ігри та квести. Малеча мала можливість долучитися до благодійної акції «Від серця до серця», розфарбовуючи яскравими візерунками футболки, які згодом планується передати в зону АТО для дітей Авдіївки.

Також діяв ярмарок майстрів народної творчості, де можна було не лише придбати вироби, але й навчитися їх робити. Частували гостей домашніми стравами та еко-ласощами.

Насиченою і надзвичайно захоплюючою була локація арт–простору, де відвідувачі мали можливість відвідати літературну сцену, яка зібрала талановитих поціновувачів української книги – Наталку Поклад, Марію Цимбалюк, поетів – початківців Наталію Ярмійчук-Запорожець, Анастасію Нечитайло, Андрія Кузьменка(BLA8LU), Дарію Давиденко, Анну Комар та інших.

Тут відбувалася презентація літературних новинок, працювала бібліотека для відвідувачів. Для читачів було організовано затишну і комфортну зону – кожен міг почитати цікаву літературу, відпочити просто неба на м’яких пуфах або зробити фото на згадку в спеціальній фотозоні.

Справжнім відкриттям для гостей фестивалю стала локація вуличного університету. Привітні люди, дружня атмосфера, і, що найважливіше, актуальні та цікаві теми лекцій допомогла багатьом усвідомити власне “Я”,оцінити свої можливості, підвищити знання політичної компетентності, комунікації, медійної та інформаційної грамотності, провести декілька тестів щодо власних плюсів та мінусів та в майбутньому працювати над ними. 

 Для шанувальників активного відпочинку по всьому парку розташувались різноманітні спортивні локації, де відвідувачі свята могли підтримати улюблену команду з волейболу, позмагатися з Оксаною Дяченко та Вікторією Рожко - майстрами спорту з армреслінгу та кількаразовими чемпіонками різних загальнонаціональних змагань з цього виду спорту, зіграти в шашки з кандидатом у майстри спорту, одним із найсильніших шашкістів Вінниччини Олександром Дьоміном.

Організатори фестивалю прагнули створити таку атмосферу, яка була б до душі кожному, хто прийшов до парку.

Міні-сцена фестивалю створювала музичний фон для молодіжного містечка. Окрім виступів молодих музичних виконавців, серед яких Brykulets – Іван Іщенко та гурт Latte,  на ній були і танцювальні майстер-класи танцювальної школа Брейк-Дансу із Вінниці.

А після веселих танців дійшла черга і до фарб холі. На святі запанував маленький гармидер: дітлахи з веселим сміхом досхочу кидали одне в одного різнокольоровими фарбами. Зауважимо: у матусь не буде приводу для переживань, оскільки ці фарби можна легко відіпрати.

На малій сцені відвідувачі фестивалю також могли відвідати кінотеатр, просто неба, який пропонував  до перегляду веселу історію для дітей – мультфільм «Моана». Окрім того, діти мали нагоду зробити на обличчі чи руці малюнок з аквагриму.

На фестиваль завітало багато талановитих  молодих артистів, сучасних гуртів. На вечірній музичній сцені фестивалю виступали “Оркестр гарного настрою”, “Оne Light Inside”, “Lumiere”.

Приємною несподіванкою цього дня став виступ рок - гурту “Мотор’ролла”. За час свого існування виконавці гурту встигли успішно побувати на Х-Факторі, проїхати декілька турів Україною та Європою, виступити на матчі Ліги Чемпіонів на найбільшому стадіоні країни та написати новий саундтрек до серіаліті “Київ вдень та вночі”.

Підсумком фестивалю  стало яскраве фаєр-шоу  Alfa Fire Group  із Запоріжжя, яке запалило серця кожного відвідувача масштабного культурно-мистецького заходу, залишивши в пам’яті сотень бершадчан незабутні феєричні враження та емоції.

Фото Бершадської РДА і з соцмереж

Новини Вінниці / На Вінниччині відбувся еко-музичний фестиваль «Skyline»: яскрава подія для молоді (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відбувся еко-музичний фестиваль «Skyline»: яскрава подія для молоді (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відбувся еко-музичний фестиваль «Skyline»: яскрава подія для молоді (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відбувся еко-музичний фестиваль «Skyline»: яскрава подія для молоді (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відбувся еко-музичний фестиваль «Skyline»: яскрава подія для молоді (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відбувся еко-музичний фестиваль «Skyline»: яскрава подія для молоді (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відбувся еко-музичний фестиваль «Skyline»: яскрава подія для молоді (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відбувся еко-музичний фестиваль «Skyline»: яскрава подія для молоді (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відбувся еко-музичний фестиваль «Skyline»: яскрава подія для молоді (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відбувся еко-музичний фестиваль «Skyline»: яскрава подія для молоді (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відбувся еко-музичний фестиваль «Skyline»: яскрава подія для молоді (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відбувся еко-музичний фестиваль «Skyline»: яскрава подія для молоді (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відбувся еко-музичний фестиваль «Skyline»: яскрава подія для молоді (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відбувся еко-музичний фестиваль «Skyline»: яскрава подія для молоді (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відбувся еко-музичний фестиваль «Skyline»: яскрава подія для молоді (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відбувся еко-музичний фестиваль «Skyline»: яскрава подія для молоді (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відбувся еко-музичний фестиваль «Skyline»: яскрава подія для молоді (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відбувся еко-музичний фестиваль «Skyline»: яскрава подія для молоді (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відбувся еко-музичний фестиваль «Skyline»: яскрава подія для молоді (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відбувся еко-музичний фестиваль «Skyline»: яскрава подія для молоді (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відбувся еко-музичний фестиваль «Skyline»: яскрава подія для молоді (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині відбувся еко-музичний фестиваль «Skyline»: яскрава подія для молоді (ФОТО)
admin

13 серпня, 2019