На Вінниччині відбулися футбольні змагання на Кубок Лариси Білозір

Новини Вінниці / На Вінниччині відбулися футбольні змагання на Кубок Лариси Білозір

Депутат Вінницької обласної ради, голова ГО «Життя та розвиток громад» Лариса Білозір ініціювала футбольний турнір у Вапнярці».

На православне свято Преображення Господнього або Яблучного Спаса, відбулось довгоочікуване футбольне свято у Вапнярській ОТГ (Томашпільський район), приурочене до Дня незалежності України.

О 9:30 на стадіоні «Локомотив» зібрались учасники та любителі футболу. Гравці 2004-2005 років народження змагалися за цінні подарунки та переможні кубки від ініціаторки спортивного заходу - голови ГО «Життя та розвиток громад», депутата Вінницької обласної ради Лариси Білозір. Головний приз - поїздка на гру «Динамо - Київ».

Змагання видалось запеклим, адже у турнірі взяли участь 8 команд: «Нива МЕТР» (Тростянець), «Нива» та «Прем‘єр-Нива» (Вінниця), «Колос» (Піщанка), ФК «Шпиків» (Шпиків), «Строянці» (с.Строянці, Тиврівський район), «Колос» (Чернівці), «Мрія» та «Мрія-1» (Вапнярка).

Фото: футбольний турнір на Кубок Лариси Білозір

Тож за результатами футбольної боротьби першість заслужено виборола команда «Мрія» (Вапнярка), гравці якої у фіналі здолали суперників з «Ниви»  (Вінниця) з рахунком 4:0. Тож тепер юні вапнярчани поїдуть до столиці на найближчу гру однієї з кращих команд України - «Динамо» (Київ)- та вболіватииуть за своїх кумирів. Третю сходинку посіла команда «Строянці» (с.Строянці, Тиврівський район).

Фото: ігровий момент

«Ці юні хлопці та дівчата  – майбутнє українського футболу. Насправді, по великому рахунку, сьогодні не стільки важливо, хто є кращим, важливо, щоб такі турніри були можливістю для молоді показати свої професійні уміння та перейняти хороші навички у інших. Дуже хочеться, щоб такі заходи стали доброю традицією для кожної з громад, щоб підтримувався дитячий спорт. Наше спільне завдання, щоб здоровий спосіб життя набував все більшої популярності. Я особисто намагаюся підтримувати спортивні заходи та проекти, спрямовані на популяризацію активного способу життя. На рідній Тростянеччині цьогоріч спільними зусиллями вдалось відкрити реконструйований спортивний комплекс, де нині розміщено більше 20 гуртків для молоді», – підкреслила Лариса Білозір.

Фото: Лариса Білозір разом з командою Мрія (Вапнярка) - переможцями турніру

Варто зазначити, що жодна команда-учасниця не залишилась без подарунків, всі вони отримали футбольні м'ячі для тренувань. А кращі гравці ще й персональні подарунки.

Тож кращими гравцями турніру стали: Дмитро Черней, Денис Московчук, Софія Бондарчук (єдина дівчина змагань), Станіслав Білан, Петро Чехов, Максим Санукевич.

Фото: Кубки та сертифікат для переможців від Лариси Білозір