На Вінниччині від удару вантажівки загинула пенсіонерка, яка переходила дорогу по «зебрі»

Новини Вінниці / На Вінниччині від удару вантажівки загинула пенсіонерка, яка переходила дорогу по «зебрі»

У Гнівані Вінницької області вранці 17 червня вантажівка збила пенсіонерку. Жінка йшла по «зебрі»… Отримані травми виявилися несумісними з життям.

У Гнівані Вінницької області вранці 17 червня вантажівка збила пенсіонерку. Жінка йшла по «зебрі»… Отримані травми виявилися несумісними з життям.  

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, аварія сталась близько 11.10 на вулиці  Соборній. За попередньою інформацією слідства, 69–річна місцева жителька перетинала проїзну частину дороги по розмітці нерегульованого пішохідного переходу.  

І потрапила під «КрАЗ», яким керував 59–річний вінничанин. Від отриманих травм пенсіонерка загинула  на місці.

У кермувальника вантажівки  взято зразки крові для  проведення експертизи на стан сп’яніння. Наразі він затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі.

Макс Мельник

18 червня, 2021