На Вінниччині вчителька самотужки розробила та поставила моновиставу

Новини Вінниці / На Вінниччині вчителька самотужки розробила та поставила моновиставу

На Вінниччині, а саме у Калинівському районі, місцева вчителька поставила виставу на власні вірші та стала головною героїнею. У своїй моноспектаклі «Той, хто спускається з небес» жінка розповіла про власне бачення сенсу життя, про любов, зраду та натхнення, справив глибоке враження на глядачів.

На Вінниччині, а саме у Калинівському районі, місцева вчителька поставила виставу на власні вірші та стала головною героїнею. У «Той, хто спускається з небес» жінка розповіла про власне бачення сенсу життя, про любов, зраду та натхнення, справив глибоке враження на глядачів.

Як повідомили на сайті Калинівка.Сity, кілька секунд в залі стояла тиша, глядачі осмислювали почуте та намагались пережити ті почуття. Наприкінці вибухнули оплески та крики «Браво!»

Сама Світлана Матвійчук закінчила свій виступ словами: «Сподіваюся, кожен з вас знайшов частинку своєї історії, частинку себе. Я щиро бажаю кожному, щоб завжди з вами був той, хто спускається з небес». 

Відомо, що здобувши педагогічну освіту, Світала Матвійчук стала працювати вчителькою, однак свій акторський потенціал частково реалізовувала у танцювальній студії технологічного коледжу та у складі вокального ансамблю «Калина». Та цього було замало. Тому жінка і задумалась над створенням власної моновистави.

«У кожного з нас, - каже Світлана Матвійчук, - є ангел, який оберігає на небесах, і людина, яка допомагає в житті – дає мудрі поради, допомагає не оступитися, вірить у тебе. От про це я хотіла розповісти і поділитися з глядачами».

Ірина Заіковата

1 листопада, 2019