На Вінниччині в останню путь провели загиблого 25-річного воїна Олександра Бевза

Новини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого 25-річного воїна Олександра Бевза

Вчора, 5 листопада, на колінах з квітами та сльозами на очах, немирівчани зустріли тіло загиблого за Україну Героя Олександра Бевза.

Про це повідомляє Немирівська міська громада.

«Йому було лише 25. У пам’яті усіх, хто його знав, Олександр залишиться щирим, добрим, надійним, товариським, усміхненим хлопцем, мужнім воїном і вірним патріотом України», - зазначають у громаді.

Вічна та світла пам'ять Захиснику українського народу!

Новини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого 25-річного воїна Олександра БевзаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого 25-річного воїна Олександра БевзаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого 25-річного воїна Олександра БевзаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого 25-річного воїна Олександра БевзаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого 25-річного воїна Олександра БевзаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого 25-річного воїна Олександра БевзаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого 25-річного воїна Олександра Бевза
Олеся Рудницька

6 листопада, 2022