На Вінниччині в останню путь провели старшого солдата Юрія Моркота

Новини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели старшого солдата Юрія Моркота

Вчора, 22 січня, на Вінниччині віддали останню шану 39-річному воїну Юрію Моркоту із села Слобода-Шаргородська.. Він загинув під час виконання службових обов’язків 15 січня.

Про це повідомляє Шаргородська громада.

«Старший солдат Юрій Моркот виконував бойові завдання на передовій фронту. Був надійним плечем для побратимів та опорою і захистом для усіх нас. Ми втратили ще одну добру та щиру людину, вірного сина України, але світла пам’ять про нього ніколи не згасне у наших серцях», - вказується у повідомленні.

Похоронили Героя на Алеї Героїв Шаргородського кладовища.

Герої не вмирають! 

Новини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели старшого солдата Юрія МоркотаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели старшого солдата Юрія МоркотаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели старшого солдата Юрія МоркотаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели старшого солдата Юрія МоркотаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели старшого солдата Юрія МоркотаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели старшого солдата Юрія МоркотаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели старшого солдата Юрія МоркотаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели старшого солдата Юрія МоркотаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели старшого солдата Юрія МоркотаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели старшого солдата Юрія МоркотаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели старшого солдата Юрія Моркота