На Вінниччині в останню путь проведуть захисника Дмитра Мікуліна, мала батьківщина якого досі окупована. Героя поховають поруч з побратимами

Новини Вінниці / На Вінниччині в останню путь проведуть захисника Дмитра Мікуліна, мала батьківщина якого досі окупована. Героя поховають поруч з побратимами

В Іллянцях 11 березня відбудеться поховання патріота, воїна Дмитра Мікуліна. Народився герой у нині окупованому селищі Іванівка Генічеського району Херсонської області.

Про це повідомляє Іллінецька міська територіальна громада.

«Оскільки мала батьківщина хлопця – селище Іванівка, що знаходиться на Лівобережжі Херсонської області, тимчасово окупована, поховають Героя у нас на Іллінеччині поряд з його бойовими побратимами. Давайте гідно зустрінемо та проведемо Дмитра в останню дорогу!», - йдеться у повідомленні.

Коридор шани утворять об 11.30 за маршрутом «Іллінці-вул. Незалежності-Коцюбинського-церква Святителя Миколая Чудотворця». О 12.00 отець Ярослав відправить чин похорону в церкві Святителя Миколая Чудотворця ПЦУ (вул. Коцюбинського). О 13 год. біля храму відбудеться мітинг-реквієм.

Поховають Захисника на Центральному кладовищі у м. Іллінці.

Світла і вічна пам'ять Герою!

Олеся Рудницька

10 березня, 2023