На Вінниччині в останню путь проведуть військового Андрія Сідорова, який загинув під Бахмутом

Новини Вінниці / На Вінниччині в останню путь проведуть військового Андрія Сідорова, який загинув під Бахмутом

Виконуючи бойове завдання, 19 грудня під Бахмутом і загинув військовий Андрій Сідоров із Стрижавки Вінницької області. Завтра, 28 грудня, о 9:00 земляки вшанують його живим коридором.

Про це повідомляє Стрижавська територіальна громада.

«Шикуємося від дому загиблого по вул. Байдукова, 20. Далі – по вулицях Стадіонна, Ясна та 40-річчя Перемоги до селищної ради. Прощальна церемонія відбудеться о 9:30 на головній площі Стрижавки», - йдеться у повідомленні.

Андрій Сідоров народився 1 вересня 1969 року в селі Греченці Летичівського району. Він з багатодітної сім'ї, де виховувалося 9-ро дітей – 7 братів та 2 сестри. Закінчив місцеву школу, потім служив у армії в прикордонних військах. Працював в Летичівському районному дорожному управлінні. Згодом переїхав до Києва і там працював у дорожній службі. У 2000 році одружився та переїхав жити до Стрижавки. У цивільному житті працював будівельником, був справжнім працелюбом із золотими руками.

«Андрій дуже любив своїх дітей, повсякчас допомагав їм із будівництвом та ремонтами. Цінував життя, проживав його з оптимізмом та радістю. На дозвіллі полюбляв рибалити», - зазначають у селищній раді.

Призвали до лав ЗСУ Андрія 19 січня 2023 року. Був старшим сержантом, сапером 2-го інженерно-саперного відділення інженерно-саперного взводу 1-го механізованого батальйону військової частини А4718. Спочатку воював у Миколаївській області, згодом проходив навчання у Німеччині. Протистояв ворогові на Донеччині - у Кліщіївці під Бахмутом.  

Вічна пам’ять воїну!