На Вінниччині упіймали групу спритників, що крали автомобілі

Новини Вінниці / На Вінниччині упіймали групу спритників, що крали автомобілі

Орудувала ця четвірка зловмисників на Жмеринщині. Найстаршому з них, раніше судимому, виповнилося 24, наймолодшому – 17 років. Троє з них уродженці Жмеринського району, а старший – з Шаргородщини.

Орудувала ця четвірка зловмисників на Жмеринщині. Найстаршому з них, раніше судимому,  виповнилося 24, наймолодшому – 17 років. Троє з них уродженці Жмеринського району, а лідер– зі Шаргородщини.

Правоохоронці мають докази, що протягом останніх місяців вони скоїли кілька злочинів. Зокрема, наприкінці минулого року поцупили старий «Москвич», який перегнали у Могилів-Подільський район, де й здали на металобрухт. Слідчі з'ясували, що за нього вони отримали 5 тис. грн.

Двох з них обґрунтовано підозрюють й у викраденні цього року автомобіля «ВАЗ 2103». Ці спритники також «обчистили» на 45 тис. грн одну з жмеринських крамниць, тамтешню СТО й один приватний будинок.

Наразі про підозру повідомлено старшому члену цього угрупування. Звісно, за скоєне відповідатимуть і його спільники.

Кримінальне провадження відкрито за двома статтями ККУ – 289-ю (незаконне заволодіння транспортними засобами) та ст. 185 (крадіжка). Підозрюваним «світить» до 8 років ув'язнення.