На Вінниччині у військовослужбовця діагностували COVID-19

Новини Вінниці / На Вінниччині у військовослужбовця діагностували COVID-19

На Вінниччині один віськовослужбовець захворів на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Військовий знаходиться на домашньому лікуванні під наглядом медиків. По Україні за минулу добу зареєстровано 72 нових випадки COVID-19 серед армійців. Сплалах спостерігається у військових частинах, які дислокуються в Київській та Одеській областях.

На Вінниччині один військовослужбовець захворів на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Військовий знаходиться на домашньому лікуванні під наглядом медиків. По Україні за минулу добу зареєстровано 72 нових випадки COVID-19 серед армійців. Спалах спостерігається у військових частинах, які дислокуються в Київській та Одеській областях.

Про це повідомляють офіційні дежрела.

Загалом на ранок 17 вересня а ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебуває 789 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується термін ізоляції у найближчі три доби – 209 осіб. У закладах охорони здоров’я перебуває14 осіб, більшість - 58 осіб - лікуються вдома, під наглядом медичної служби.

Командування Медичних сил повідомляє, що на Вінниччині на домашньому лікуванні знаходиться 1 військовий, в Київські області – 28 військовослужбовців та 5 працівників ЗС України, Львівській області – 9 військовослужбовців, Одеській області – 10 військовослужбовців та 1 працівник ЗСУ, в Херсонській області – 2 військовослужбовця, в Тернопільській області –1 військовослужбовець, в Івано-Франківській області – 1 працівник ЗСУ.

Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.