На Вінниччині у військкоматі проблема з дахом – на новий з коштами допомогли спонсори, залишилося відшукати гроші на демонтаж старого

Новини Вінниці / На Вінниччині у військкоматі проблема з дахом – на новий з коштами допомогли спонсори, залишилося відшукати гроші на демонтаж старого

На Вінниччині воєнкомат залишився без даху, гроші не матеріали знайшли, а ось на демонтаж старого покриття та оплату роботи будівельників ще шукають.

У Теплику на Вінниччині військкомат залишився без даху - гроші не матеріали знайшли, а ось на демонтаж старого покриття та оплату роботи будівельників ще шукають.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«У червні 2020 року комісар Теплицького районного військового комісаріату звернувся до районної державної адміністрації з проханням допомогти у перекритті даху райвійськкомату. Голова районної державної адміністрації Побірський О.І. звернувся до народного депутата України Кучера М.І. з проханням у наданні допомоги у перекритті даху», - йдеться в іфнормації.

Врешті-решт в компанії МХП прохання задовільнили і виділили 100 тис. грн. на ремонт.

За вищезазначені кошти закуплено та доставлено до райвійськкомату металпрофнастил профіль Т-20 - 602 кв.м., на загальну суму – 90 920 грн. (виробник – Україна; товщина 0,46 мм.; вміст цинку – 140-160 г/м. кв.). Проєктно-кошторисну документацію, яка пройшла експертизу, було виготовлено за кошти Теплицької селищної ради - суму в РДА не повідомляють.

Найближчим часом буде проведена робота щодо вишукування коштів для виконання будівельних робіт щодо демонтажу старого та встановлення нового даху.

 

Марина Карабай

28 липня, 2020