На Вінниччині у вантажівку врізався легковик, унаслідок чого травмовано дівчинку

Новини Вінниці / На Вінниччині у вантажівку врізався легковик, унаслідок чого травмовано дівчинку

На автодорозі Бердичів-Літин, неподалік від села Уланів 14 березня сталась аварія. Зіткнулись автомобілі Volkswagen Golf та ГАЗ-53. У результаті ДТП тілесні ушкодження отримала 13-річна пасажирка легковика. Дитина госпіталізована до лікарні. Слідчі встановлюють обставини та причини події.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, за попередньою інформацією слідства, близько 9.00 40-річний водій автомобіля Volkswagen Golf, мешканець Хмільницького району допустив зіткнення з вантажівкою ГАЗ-53, яка рухалась попереду. Вантажівкою керував 40-річний житель Житомирської області.    

Внаслідок ДТП з тілесними ушкодженнями до медичного закладу доставлена 13-річна пасажирка автівки Volkswagen Golf, жителька Уланівської територіальної громади.  

Водії транспортних засобів не постраждали. Вони освідувані - тверезі. Автомобілі поміщені на арештмайданчик.

За цим фактом слідчі розпочали розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Макс Мельник

15 березня, 2023