На Вінниччині у трьох місцях аграрії перекрили дороги: вимагають не продавати землю (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / На Вінниччині у трьох місцях аграрії перекрили дороги: вимагають не продавати землю (ФОТО, ВІДЕО)

У трьох місцях на Вінниччині сьогодні о 9.30 аграрії перекрили автошляхи. Таким чином вони заявляють протест проти ухвалення законів, які, на думку ініціаторів акції призведуть до продажу землі іноземцям. Зокрема, рух перекрили дорогами біля села Махнівка Козятинського району, у селищі Шпиків Тульчинського району та у Писарівці під Вінницею.

У трьох місцях на Вінниччині сьогодні о 9.30 аграрії перекрили автошляхи. Таким чином вони заявляють протест проти ухвалення законів, які, на думку ініціаторів акції призведуть до продажу землі іноземцям. Зокрема, рух перекрили на дорогах біля села Махнівка Козятинського району, у селищі Шпиків Тульчинського району та у Писарівці під Вінницею.

Відкрити проїзд обіцяють близько 11-ї години. Саме тоді має розпочатися погоджувальна рада у парламенті, де, власне, мають розглянути законопроект проти якого аграрії й вишли на протест.

У місцях перекриття доріг утворилися затори, водії у соцмережах діляться досвідом пошуку об’їзних шляхів.

Фото із Telegram-каналу ДКВ ДТП/ЗАТОРИ ВІННИЦЯ

Відео зі сторінки Всеукраїнської аграрної ради

Новини Вінниці / На Вінниччині у трьох місцях аграрії перекрили дороги: вимагають не продавати землю (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині у трьох місцях аграрії перекрили дороги: вимагають не продавати землю (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині у трьох місцях аграрії перекрили дороги: вимагають не продавати землю (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині у трьох місцях аграрії перекрили дороги: вимагають не продавати землю (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині у трьох місцях аграрії перекрили дороги: вимагають не продавати землю (ФОТО, ВІДЕО)