На Вінниччині у трьох армійців діагностували Covid-19 у легкій формі

Новини Вінниці / На Вінниччині у трьох армійців діагностували Covid-19 у легкій формі

Станом на 24 серпня в Збройних Силах України добу зареєстровано 26 нових осіб хворих на Covid-19. З них двоє військовослужбовців та один працівник ЗСУ з Вінниччини, вони знаходяться на лікуванні вдома під наглядом медичної служби. Лікарі зазначають що у вінничан спостерігається легкий перебіг захворювання

За минулу добу в Збройних Силах України зареєстровано 26 нових хворих на Covid-19. З них двоє військовослужбовців та один працівник ЗСУ з Вінниччини, вони знаходяться на лікуванні вдома під наглядом медичної служби. Лікарі зазначають, що у вінничан спостерігається легкий перебіг захворювання.

Про це повідомляє Командування медичних сил ЗСУ у Facebook.

Також лікуються вдома в Київській області – 1 військовослужбовець та 4 працівника ЗСУ, у  Львівській області– 3 військовослужбовця та 3 працівника ЗС України, Чернівецькій області – 3 військовослужбовця та 1 працівник ЗСУ, Закарпатській – 1 військовослужбовець

Ще семи особам надають допомогу у закладах охорони здоров‘я - у Військово-медичному клінічному цетрі Західного регіону – 2 військовослужбовцям, Рівненському військовому госпіталі – 3 військовослужбовцям та Чернівецькому військовому госпіталі – 2 військовослужбовцям.

Стан здоров’я пацієнтів задовільний.

Всього за час пандемії  в армійськиї лавах одужало – 888 осіб, летальних випадків – 6.
На ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебуває 936 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 235 осіб.

 

 

Марина Карабай

24 серпня, 2020