На Вінниччині у напівзруйнованому сараї знайшли зброю, господар відмовляється від знахідки

Новини Вінниці / На Вінниччині у напівзруйнованому сараї знайшли зброю, господар відмовляється від знахідки

У будинку жителя Бершадського району правоохоронці провели санкціонований обшук, під час якого знайшли револьвер. Звідки зброя з’явилась та для чого зберігалась чоловік розповісти не міг.

У будинку жителя Бершадського району правоохоронці провели санкціонований обшук, під час якого знайшли револьвер. Звідки зброя з’явилась та для чого зберігалась, чоловік розповісти не міг.

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області, 4 червня під час проведення санкціонованого обшуку в домогосподарстві жителя с. Березівка працівники поліції виявили та вилучили саморобний револьвер калібру 5.6 мм. Зброю 66-річний чоловік зберігав у напівзруйнованому підсобному приміщенні.

Також, за словами начальника Бершадського відділу поліції В’ячеслава Лялюцького, обшук проводився у зв’язку оперативно-профілактичного відпрацювання щодо вилучення з незаконного обігу в населення зброї та вибухівки.

Як розповів сам правопорушник, зброя не його, і звідки вона там взялась – він не знає.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Пенсіонеру загрожує до 7 років позбавлення волі.

Ірина Заіковата

5 червня, 2019