На Вінниччині у чотирьох армійців діагностовано COVID-19, один у шпиталі

Новини Вінниці / На Вінниччині у чотирьох армійців діагностовано COVID-19, один у шпиталі

За минулу добу в ЗСУ зареєстровано 40 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, чотири з них на Вінниччині.Один з військових знаходиться на лікуванні у Військово-медичний клінічний центр Центрального регіону, що на вулиці Коріатовичей.

За минулу добу в ЗСУ зареєстровано 40 нових випадків захворювання на COVID-19, чотири з них -  на Вінниччині.Один з військових перебуває на лікуванні у Військово-медичному клінічному центрі Центрального регіону, що у Вінниці. Ще троє армійців – двоє військовослужбовців та один працівник ЗСУ - проходять лікування вдома під наглядом лікаря. 

Про це повідомляє Командування Медичних сил Збройних Сил України.

Загалом в медичних закладах перебуває ще 14 осіб. Національний військово-медичний клінічний центр «ГВКГ» — 1 військовослужбовець, Військово-медичний клінічний центр Західного регіону — 2 військовослужбовця та 1 працівник ЗС України, Військово-медичний клінічний центр Північного регіону — 3 військовослужбовця, Військово-медичний клінічний центр Східного регіону — 3 військовослужбовця, Миколаївський військовий госпіталь — 2 військовослужбовця, Чернівецький військовий госпіталь — 2 військовослужбовця). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебуває ще 22 особи, найбільше у Київській області – 14.

Станом на ранок 25 вересня в ЗСУ COVID-19 діагностовано — 602 особи. Всього за час пандемії одужало — 2050 осіб, летальних випадків — 10. На ізоляції (втому числі самоізоляція) перебуває 777 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби — 184 особи.