На Вінниччині цьогоріч викладачі спецдисциплін та майстри ПТУ отримуватимуть надбавки у розмірі 100% від окладу

Новини Вінниці / На Вінниччині цьогоріч викладачі спецдисциплін та  майстри ПТУ отримуватимуть надбавки у розмірі 100% від окладу

Сьогодні, 20 березня, відбулася нарада з директорами закладів професійної (професійно-технічної) освіти області під головування заступника голови обласної державної адміністрації Ігоря Івасюка.  За його словами, цьогоріч викладачам спецдисциплін та майстрам виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, які фінансуються з обласного бюджету, за погодженням з Департаментом освіти і науки Вінницької ОДА та в межах фонду заробітної плати встановлено щомісячні премії в розмірі 100% посадового окладу.

Сьогодні, 20 березня, відбулася нарада з директорами закладів професійної (професійно-технічної) освіти області під головування заступника голови обласної державної адміністрації Ігоря Івасюка. За його словами, цьогоріч викладачам спецдисциплін та майстрам виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, які фінансуються з обласного бюджету, за погодженням з Департаментом освіти і науки Вінницької ОДА та в межах фонду заробітної плати встановлено щомісячні премії в розмірі 100% посадового окладу.

Крім того, керівники закладів профтехосвіти, які демонструватимуть високі досягнення в праці отримуватимуть премії в розмірі 100% посадового окладу протягом року.

«Обіцянки та гарантії, які дає обласна державна адміністрація та, зокрема, її голова Валерій Коровій, мають фактичне втілення та виконання. Так, за ініціативи Валерія Коровія для підтримки та заохочення викладачів спеціальних дисциплін та майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти області встановлено надбавки (премії) за високі досягнення у праці. Це хороша стимулююча виплата, яка дасть можливість матеріально підтримати директорів і тим самим посилити відповідальність з їх боку», - прокоментував Ігор Івасюк.

 

 

Новини Вінниці / На Вінниччині цьогоріч викладачі спецдисциплін та  майстри ПТУ отримуватимуть надбавки у розмірі 100% від окладуНовини Вінниці / На Вінниччині цьогоріч викладачі спецдисциплін та  майстри ПТУ отримуватимуть надбавки у розмірі 100% від окладуНовини Вінниці / На Вінниччині цьогоріч викладачі спецдисциплін та  майстри ПТУ отримуватимуть надбавки у розмірі 100% від окладуНовини Вінниці / На Вінниччині цьогоріч викладачі спецдисциплін та  майстри ПТУ отримуватимуть надбавки у розмірі 100% від окладуНовини Вінниці / На Вінниччині цьогоріч викладачі спецдисциплін та  майстри ПТУ отримуватимуть надбавки у розмірі 100% від окладуНовини Вінниці / На Вінниччині цьогоріч викладачі спецдисциплін та  майстри ПТУ отримуватимуть надбавки у розмірі 100% від окладуНовини Вінниці / На Вінниччині цьогоріч викладачі спецдисциплін та  майстри ПТУ отримуватимуть надбавки у розмірі 100% від окладу
Саша Григоровська

20 березня, 2019