На Вінниччині троє кандидатів поскаржились на опонента, який використовує незаконні методи агітації - чоловіку загрожує штраф

Новини Вінниці / На Вінниччині троє кандидатів поскаржились на опонента, який використовує незаконні методи агітації - чоловіку загрожує штраф

У Жмеринці чоловік на своїй автівці повісив плакат з кандидатом і потрапив під адмінпротокол. Про «злочин» повідомили інші кандидати.

У Жмеринці, що на Вінниччині, чоловік повісив плакат з кандидатом на своїй автівці і потрапив під адмінпротокол. Про «злочин» повідомили інші кандидати.

Про це повідомляє Жмеринка.City.

«6 жовтня до Жмеринського відділу поліції надійшли повідомлення від трьох кандидатів в депутати до Жмеринської ОТГ про те, що містом пересувається автомобіль та проводить незаконну агітацію.На вказаному автомобілі була нанесена зовнішня агітаційна інформація з порушенням адміністративного законодавства», - йдеться в інформації.

На місце події, тобто на місце дислокації автівки, виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці дійсно побачили, що на вказаному автомобілі була нанесена зовнішня агітаційна інформація з порушенням адміністративного законодавства.

«На водія автомобіля поліцейські склали відповідний протокол. Таке порушення тягне за собою накладення штрафу на громадян від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від двохсот до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Вирішується питання про притягнення до адміністративної відповідальності особи, причетної до замовлення такої агітаційної інформації», – повідомляють у поліції.

 

 

Марина Карабай

7 жовтня, 2020