На Вінниччині тіло вбитої жінки знайшли у погрібі вранці: чому її вбили, ніхто не здатний пригадати

Новини Вінниці / На Вінниччині тіло вбитої жінки знайшли у погрібі вранці: чому її вбили, ніхто не здатний пригадати

У Погребищі на Вінниччині вранці 14 квітня у погребі хазяйка будинку знайшла труп знайомої. Незабаром з’ясувалося, що жінку ймовірно вбив 37-річний співмешканець господарки оселі.

У Погребищі на Вінниччині вранці 14 квітня у погрібі господиня знайшла труп своєї знайомої. Незабаром з’ясувалося, що жінку, ймовірно, вбив 37-річний співмешканець власниці обійстя.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, саме господарка заявила до поліції, що знайшла 40-річну приятельку мертвою та з травмами голови. При огляді правоохоронці побачили численні гематоми ще й по усьому тілу.

Майже одразу слідчі відновили події, які відбувалися напередодні. У будинку загибла «святкувала» разом з господарями. Під час застілля між гостею та чоловіком раптово виникло непорозуміння.

Як наслідок чоловік накинувся на «опонентку» з кулаками. Вона вибігла з будинку. Сварка та бійка продовжились на подвір’ї. І чоловік обухом сокири вдарив жінку по голові. Ймовірно саме ця травма стала смертельною.

Після цього, він затягнув тіло у погріб та пішов спати. Лише ранком труп знайшла його співмешканка.

Під час проведення слідчих дій ні підозрюваний, ні його співмешканка не змогли пояснити причину конфлікту, оскільки напередодні всі перебували у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Макс Мельник

15 квітня, 2020